Nil n Nilu Forum

Online community with resources and discussions on movies, games, technology, softwares, and more
 
HomeGalleryLog inRegister

Share
 

 SOME FACTS ABOUT BRUCE LEE

Go down 
AuthorMessage
sonu
Three Star
Three Star
sonu

Female
Number of posts : 761
Age : 64
Warning :
SOME FACTS ABOUT BRUCE LEE Left_bar_bleue0 / 1000 / 100SOME FACTS ABOUT BRUCE LEE Right_bar_bleue

Donate : <form action="https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr" method="post"><input type="hidden" name="cmd" value="_s-xclick"><input type="hidden" name="hosted_button_id" value="1336398"><input type="image" src="https://www.paypal.com/en_US/i/btn/btn_donateCC_LG_global.gif" border="0" name="submit" alt=""><img alt="" border="0" src="https://www.paypal.com/en_US/i/scr/pixel.gif" width="1" height="1"></form>
Registration date : 2008-04-19

SOME FACTS ABOUT BRUCE LEE Empty
PostSubject: SOME FACTS ABOUT BRUCE LEE   SOME FACTS ABOUT BRUCE LEE Empty2008-08-18, 12:20

SOME FACTS ABOUT BRUCE LEE
************ ********* ********* *


1) What is Bruce Lee's favorite vegetable?
Ans: Mu Lee


2) What does Bruce Lee like to have for lunch?
Ans: Tha Lee


3) What happens to the theatre once a Bruce Lee movie is over ?
Ans: Kha Lee


4) What is Bruce Lee's sister-in-law' s name?
Ans: Saa Lee


5) Bruce Lee's favorite breakfast?
Ans: Id Lee


6) Bruce Lee's favourite festival
Ans: Diwa Lee


7) Bruce Lee's favorite Actress
Ans: Sona lee


8) Bruce Lee's favorite Music
Ans: Qawa lee


9) What is Bruce Lee's most interesting job?
Ans: Coo Lee


10) When did Bruce Lee die?
Ans: Final Lee


11) How did Bruce Lee die?
Ans: With a Go Lee


12) What is Bruce Lee's favorite hill station
Ans: Kulu Mana Lee


13)What is Bruce Lee's nick name?
Ans: Mawa Lee


14)What is Bruce Lee's favorite Hindi movie?
Ans:Gharwa LEE Baharwa LEE


15)Who is Bruce Lee's favourite cricketer?
Ans:Saurav Gangu LEE


16)Which God does Bruce Lee pray too?
Ans: Bajrang ba LEE

__._,_.___
Back to top Go down
 
SOME FACTS ABOUT BRUCE LEE
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Rachael Ray - Facts - Get to know the queen of quick
» more facts of David Archuleta
» Hot Toys TDK. thanks again good doc.
» HELP BABV zoo animal
» Pandolfini "Pandolfini's Endgame Course" (ENG, 1988)

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Nil n Nilu Forum :: all post ::  1 :: General Awareness & Knowledge-
Jump to: